deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Snelle verzending - Levering binnen 1-2 dagen

Where it all started

2 moms, 1 mission

We zijn trots

Reeds honderden ouders en grootouders haalden de snackkom en de 360° set al in huis. Dit hadden we nooit durven dromen. Ook onze andere producten worden steeds populairder. Mabebi kun je intussen zelfs al in een aantal kinderwinkels vinden, nl. in Belgisch en Nederlands Limburg. 

Wat kunnen we verbeteren?

Wij stellen onszelf daarom vaak de vraag, wat kunnen we verbeteren? Daarmee kunnen we telkens dus weer aan de slag om alles zo het meest milieuvriendelijk te maken. 

Waarom is dit zo belangrijk?

Wij horen als ouders het voorbeeld te zijn voor onze kinderen. Zij zijn degenen waarvoor we het moeten doen, het gaat om hun toekomst. Als we hierdoor onze ecologische voetafdruk mee kunnen beperken, dan doen we dat.

Kindvriendelijk

Het lijkt misschien wel vanzelfsprekend maar dat is het niet altijd. Omdat wij onze producten zelf produceren is dit van groot belang. Ieder product wordt getest en nagekeken of dit wel kindvriendelijk is. We zijn zelf mama en stellen ons dan ook de vraag of we het veilig vinden voor de kinderen, zijn de kinderen er wel iets mee, kan dit wel voor kinderen etc,... 

Kwaliteit

Het lijkt wel zo hard cliché omdat ieder bedrijf het wel over kwaliteit heeft, we weten het. Maar het is bij Mabebi ook wel effectief zo. Wij staan voor kwaliteit, daarom testen we ook alles zelf uit en luisteren we naar jullie. Is er een product waar een klant niet tevreden over is, dan gaan we op zoek naar oplossingen. Kunnen we iets aan het product veranderen zodat we een betere kwaliteit kunnen leveren, dan doen we dat. Onze producten zijn degelijk, zo verkiezen we echt waar kwaliteit boven kwantiteit.

Winkelwagen

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed nog €49 om te genieten van GRATIS verzending!
Er zijn geen producten meer te koop