Diese Seite unterstützt deinen Browser nur begrenzt. Wir empfehlen dir, zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox zu wechseln.

Heute bestellt = heute versendet

Uitgebreide garantie van 5 jaar op rugzakjes - Mabebi

Bij Mabebi zetten we ons volledig in voor de kwaliteit en duurzaamheid van onze rugzakken. We begrijpen het belang van een betrouwbare rugzak voor dagelijks gebruik, of het nu voor school, werk of vrije tijd is. Daarom zijn we trots om een uitgebreide 5-jarige garantie aan te bieden op onze volledige collectie rugzakken, als bewijs van onze toewijding aan jouw tevredenheid en vertrouwen.

Garantieperiode en dekking

Looptijd: Onze garantie geldt voor een periode van 5 jaar vanaf de aankoopdatum, en is ontworpen om je gemoedsrust te geven met betrekking tot fabricage- en materiaalfouten die zich voordoen bij normaal gebruik.

Dekking: Wij staan achter de kwaliteit van onze ritsen en gespen - essentiële elementen die jouw ervaring met onze rugzakken maken of breken. Onze garantie dekt defecten aan deze onderdelen die zijn ontstaan door fabricagefouten.

Uitsluitingen van de garantie

Het is belangrijk op te merken dat normale slijtage, schade door ongelukken, misbruik, verwaarlozing, en blootstelling aan extreme omstandigheden niet vallen onder onze garantie. Schade tijdens transport (met uitzondering van de initiële zending van ons naar jou) valt ook buiten de garantie.

Hoe dien je een garantieclaim in?

Ontdek je een defect? Volg deze eenvoudige stappen:

  1. Contacteer onze klantenservice via atyourservice@mabebi-kids.com, met een bewijs van aankoop en duidelijke foto's van het defect.
  2. Ons team zal je claim beoordelen en mogelijk om aanvullende informatie vragen.
  3. Zelfs als het defect buiten onze standaardgarantie valt, moedigen we je aan om contact op te nemen. We behandelen elke situatie individueel.

Afhandeling van claims

Valt het defect onder onze garantie, dan repareren of vervangen we je rugzak kosteloos. We streven ernaar om je claim snel en efficiënt af te handelen, zodat je avontuur met Mabebi kan voortzetten.

Overeenstemming met de wet

Dit garantiebeleid voldoet aan de Belgische consumentenwetgeving en biedt extra bescherming bovenop de standaard 2-jarige garantieperiode.

Contact

Heb je vragen over ons garantiebeleid of heb je hulp nodig? Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om je te ondersteunen. Bij Mabebi zijn we meer dan alleen rugzakken - we zijn een gemeenschap die elkaar ondersteunt.

 

Warenkorb

Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Gib immer noch ||Betrag|| aus um den KOSTENLOSEN Versand zu genießen!
Keine weiteren Produkte zum Kauf verfügbar