Diese Seite unterstützt deinen Browser nur begrenzt. Wir empfehlen dir, zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox zu wechseln.

KOSTENLOSER Versand in BE, NL und DE

Heute bestellt = heute versendet

Where it all started

2 moms, 1 mission

We zijn trots

Reeds honderden ouders en grootouders haalden de snackkom en de 360° set al in huis. Dit hadden we nooit durven dromen. Ook onze andere producten worden steeds populairder. Mabebi kun je intussen zelfs al in een aantal kinderwinkels vinden, nl. in Belgisch en Nederlands Limburg. 

Wat kunnen we verbeteren?

Wij stellen onszelf daarom vaak de vraag, wat kunnen we verbeteren? Daarmee kunnen we telkens dus weer aan de slag om alles zo het meest milieuvriendelijk te maken. 

Waarom is dit zo belangrijk?

Wij horen als ouders het voorbeeld te zijn voor onze kinderen. Zij zijn degenen waarvoor we het moeten doen, het gaat om hun toekomst. Als we hierdoor onze ecologische voetafdruk mee kunnen beperken, dan doen we dat.

Kindvriendelijk

Het lijkt misschien wel vanzelfsprekend maar dat is het niet altijd. Omdat wij onze producten zelf produceren is dit van groot belang. Ieder product wordt getest en nagekeken of dit wel kindvriendelijk is. We zijn zelf mama en stellen ons dan ook de vraag of we het veilig vinden voor de kinderen, zijn de kinderen er wel iets mee, kan dit wel voor kinderen etc,... 

Kwaliteit

Het lijkt wel zo hard cliché omdat ieder bedrijf het wel over kwaliteit heeft, we weten het. Maar het is bij Mabebi ook wel effectief zo. Wij staan voor kwaliteit, daarom testen we ook alles zelf uit en luisteren we naar jullie. Is er een product waar een klant niet tevreden over is, dan gaan we op zoek naar oplossingen. Kunnen we iets aan het product veranderen zodat we een betere kwaliteit kunnen leveren, dan doen we dat. Onze producten zijn degelijk, zo verkiezen we echt waar kwaliteit boven kwantiteit.

Bestseller

koala stapelblokken, voorkant
 
koala stapeltoren, voorkant
 
siliconen puzzel met figuren, voorkant
 
stapelstenen, voorkant
 
siliconen puzzel met figuren, voorkant
 

Warenkorb

Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Gib immer noch ||Betrag|| aus um den KOSTENLOSEN Versand zu genießen!
Keine weiteren Produkte zum Kauf verfügbar