deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Snelle verzending - Levering binnen 1-2 dagen

Uitgebreide garantie van 5 jaar op rugzakjes - Mabebi

Bij Mabebi zetten we ons volledig in voor de kwaliteit en duurzaamheid van onze rugzakken. We begrijpen het belang van een betrouwbare rugzak voor dagelijks gebruik, of het nu voor school, werk of vrije tijd is. Daarom zijn we trots om een uitgebreide 5-jarige garantie aan te bieden op onze volledige collectie rugzakken, als bewijs van onze toewijding aan jouw tevredenheid en vertrouwen.

Garantieperiode en dekking

Looptijd: Onze garantie geldt voor een periode van 5 jaar vanaf de aankoopdatum, en is ontworpen om je gemoedsrust te geven met betrekking tot fabricage- en materiaalfouten die zich voordoen bij normaal gebruik.

Dekking: Wij staan achter de kwaliteit van onze ritsen en gespen - essentiële elementen die jouw ervaring met onze rugzakken maken of breken. Onze garantie dekt defecten aan deze onderdelen die zijn ontstaan door fabricagefouten.

Uitsluitingen van de garantie

Het is belangrijk op te merken dat normale slijtage, schade door ongelukken, misbruik, verwaarlozing, en blootstelling aan extreme omstandigheden niet vallen onder onze garantie. Schade tijdens transport (met uitzondering van de initiële zending van ons naar jou) valt ook buiten de garantie.

Hoe dien je een garantieclaim in?

Ontdek je een defect? Volg deze eenvoudige stappen:

  1. Contacteer onze klantenservice via atyourservice@mabebi-kids.com, met een bewijs van aankoop en duidelijke foto's van het defect.
  2. Ons team zal je claim beoordelen en mogelijk om aanvullende informatie vragen.
  3. Zelfs als het defect buiten onze standaardgarantie valt, moedigen we je aan om contact op te nemen. We behandelen elke situatie individueel.

Afhandeling van claims

Valt het defect onder onze garantie, dan repareren of vervangen we je rugzak kosteloos. We streven ernaar om je claim snel en efficiënt af te handelen, zodat je avontuur met Mabebi kan voortzetten.

Overeenstemming met de wet

Dit garantiebeleid voldoet aan de Belgische consumentenwetgeving en biedt extra bescherming bovenop de standaard 2-jarige garantieperiode.

Contact

Heb je vragen over ons garantiebeleid of heb je hulp nodig? Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om je te ondersteunen. Bij Mabebi zijn we meer dan alleen rugzakken - we zijn een gemeenschap die elkaar ondersteunt.

 

Winkelwagen

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed nog €49 om te genieten van GRATIS verzending!
Er zijn geen producten meer te koop