deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

GRATIS verzending in BE, NL & DE

Vandaag besteld = Vandaag verzonden

Where it all started

2 moms, 1 mission

Een jarenlange vriendschap en 3 kinderen brachten ons bij elkaar… & zo ontstond Mabebi 


We kennen ons al meer dan 10 jaar. Beiden zijn we mama, de één heeft twee dochters en de ander heeft een zoontje. De beginletters van de namen van onze kinderen vormen samen MaBeBi.


Sinds maart 2022 begonnen we aan dit mooie avontuur. Nu we erop terug blikken, wisten we toen eigenlijk nog niet goed waar we precies aan begonnen. Maar samen bleven we sterk en lieten we alles op ons afkomen. We hebben allebei hetzelfde sterrenbeeld, twee dezelfde karakters, maar anderzijds zijn we ook zo verschillend. Niet altijd even gemakkelijk, zeker niet… Het maakt ons wel sterk en dat maakt Mabebi ook sterk. In het begin was het vooral een weg zoeken. 

Ons eerste idee was om speelgoed te verkopen en allerlei andere kinderartikelen. Al gauw merkten we dat dat toch niet ons ding was. Tot de snackkom zo hard aansloeg! Het grootste voordeel aan onze karakters is dat ons brein nooit stilstaat. Dit verkoopt goed… en nu? We gaan van Mabebi een merk maken. We zochten naar een producent die ons hiermee verder kon helpen. In de zomer van 2022 lanceerden we onze 360° snackkom. Nope, ons brein staat nooit stil. Het eerste product was nog maar net in productie toen we al ons volgend product aan het bespreken waren. De Magic drinking cup, deze werd in oktober dat jaar op de markt gebracht. En zo vulden we ons assortiment stilletjes mooi verder aan. 
Nog zoveel moois op komst

We zitten zeker niet stil. Zo breiden we ons assortiment eten&drinken stilletjes verder uit. Het assortiment fluisterspeelgoed zul je ook steeds zien groeien alsook verzorging. Uiteraard houden we het hier niet bij en zal er een nieuw assortiment toegevoegd worden het komende jaar. In ieder product zit veel werk omdat wij alles zelf designen en produceren. Soms zijn we maanden lang bezig met één product. Zo zijn we bij iedere lancering echt wel ontzettend blij, zo blij als een klein kind 🙂 Het maakt ons dan ook enorm gelukkig om te zien dat de producten gewenst zijn bij jullie. 


Wij geven graag

Yes, dat zijn wij, anderen gelukkig maken, dat maakt ons ook gelukkig. Zo krijgt iedere klant bij ieder gekocht artikel een cadeautje van ons. En neen, het zijn geen prulletjes die meestal in de vuilbak belanden. Het zijn artikelen die gebruikt worden, waar jij en je kindje ook wel iets aan hebben. 


Ben jij niet tevreden? 

Dan zijn wij dat ook niet! Wij willen er alles aan doen om iedere klant gelukkig te stellen. Geef ons gewoon een seintje als je niet tevreden bent, dan zoeken we graag samen naar een oplossing. 

Jij gelukkig = Wij gelukkig 

 

 

L & L 💕We zijn trots

Reeds honderden ouders en grootouders haalden de snackkom en de 360° set al in huis. Dit hadden we nooit durven dromen. Ook onze andere producten worden steeds populairder. Mabebi kun je intussen zelfs al in een aantal kinderwinkels vinden, nl. in Belgisch en Nederlands Limburg. 

Wat kunnen we verbeteren?

Wij stellen onszelf daarom vaak de vraag, wat kunnen we verbeteren? Daarmee kunnen we telkens dus weer aan de slag om alles zo het meest milieuvriendelijk te maken. 

Waarom is dit zo belangrijk?

Wij horen als ouders het voorbeeld te zijn voor onze kinderen. Zij zijn degenen waarvoor we het moeten doen, het gaat om hun toekomst. Als we hierdoor onze ecologische voetafdruk mee kunnen beperken, dan doen we dat.

Kindvriendelijk

Het lijkt misschien wel vanzelfsprekend maar dat is het niet altijd. Omdat wij onze producten zelf produceren is dit van groot belang. Ieder product wordt getest en nagekeken of dit wel kindvriendelijk is. We zijn zelf mama en stellen ons dan ook de vraag of we het veilig vinden voor de kinderen, zijn de kinderen er wel iets mee, kan dit wel voor kinderen etc,... 

Kwaliteit

Het lijkt wel zo hard cliché omdat ieder bedrijf het wel over kwaliteit heeft, we weten het. Maar het is bij Mabebi ook wel effectief zo. Wij staan voor kwaliteit, daarom testen we ook alles zelf uit en luisteren we naar jullie. Is er een product waar een klant niet tevreden over is, dan gaan we op zoek naar oplossingen. Kunnen we iets aan het product veranderen zodat we een betere kwaliteit kunnen leveren, dan doen we dat. Onze producten zijn degelijk, zo verkiezen we echt waar kwaliteit boven kwantiteit.

Winkelwagen

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing Besteed nog €49 om te genieten van GRATIS verzending!
Er zijn geen producten meer te koop