deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Snelle verzending - Levering binnen 1-2 dagen

Een foto van de founders van Mabebi, 2 vriendinnen die na een jarenlange vriendschap een bedrijf samen oprichtten.

Welkom in de Wereld van Mabebi: Innovatie, Kwaliteit en Kindervreugde

Een Decennium van Vriendschap en Moederschap Leidt tot Mabebi’s Succes

Bij Mabebi, gevestigd in Houthalen, begon onze reis ruim tien jaar geleden, toen twee moeders en vriendinnen besloten hun ervaringen en dromen samen te brengen. Onze kinderen zijn niet alleen de inspiratie achter onze merknaam, maar ook het hart van onze innovatie. Deze persoonlijke connectie weerspiegelt zich in onze unieke kinderproducten.

Mabebi’s Lancering in Maart 2022: Een Reis van Innovatie en Uitmuntendheid

De lancering van Mabebi in maart 2022 markeerde het begin van een spannende reis. Onze gedeelde waarden, gecombineerd met diverse persoonlijkheden, vormen de basis van onze voortdurende inzet voor vernieuwing en kwaliteit.

"Mabebi: Innovatieve Producten Geïnspireerd door Vriendschap en Moederschap"

Peuter die de 360° oefenkom/ snackkom laat zien. Ze heeft de kom stevig vast dankzij de handige handvaten.

Design en Innovatie: Het Hart van Mabebi’s Productlijn

Elk product van Mabebi is het resultaat van maanden van toewijding en zorgvuldig ontwerp. We streven naar kwaliteit en innovatie in elk item, wat elke lancering een moment van trots en vreugde maakt.

Peuter is aan het genieten van zijn tussendoortje, dankzij de edessa grabbel anti-knoei kom heeft hij er plezier in.

Mabebi: Meer dan een Merk, Een Belofte van Geluk

Bij Mabebi gaat het niet alleen om producten; het gaat om het creëren van vreugde en tevredenheid. Elke aankoop wordt begeleid door een zorgvuldig geselecteerd cadeau om uw ervaring te verrijken. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan altijd klaar om u de beste service te bieden.

2 peuters die gebruik maken van de Mabebi vrolijke kleuterrugzakken, je ziet dat deze mooi op hun rug zitten.

De Toekomst van Mabebi: Innovatie en Groei

We blijven ons assortiment uitbreiden met nieuwe, innovatieve producten die trouw blijven aan onze kernwaarden van kwaliteit, functionaliteit en esthetiek. De toekomst van Mabebi belooft meer avonturen en inspiratie.

Sluit je aan bij Mabebi’s Reis

Ontdek hoe Mabebi's unieke kinderproducten uw dagelijks leven kunnen verrijken. Bekijk ons volledig assortiment en maak deel uit van onze groeiende community.


Winkelwagen

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing Besteed nog €49 om te genieten van GRATIS verzending!
Er zijn geen producten meer te koop