deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Snelle verzending - Levering binnen 1-2 dagen

Where it all started

2 moms, 1 mission

Ontdek de Mabebi Kleuterrugzak: Een Duurzame Metgezel voor Jonge Ontdekkers

In het hedendaagse milieubewuste tijdperk benadrukt het belang van duurzame keuzes voor onze kinderen en de toekomst van de planeet. De Mabebi kleuterrugzak is ontworpen met deze kernwaarden in gedachten, als een perfecte samensmelting van duurzaamheid, ergonomisch comfort, en stijl voor kinderen tot 6 jaar. Deze rugzak vormt de ideale partner voor elke jonge ontdekker, of het nu voor een dag naar de kleuterschool, opvang of een buitenuitje is.

Duurzaamheid en Design in Perfecte Harmonie

Vervaardigd uit 100% gerecyclede materialen, symboliseert de Mabebi rugzak onze toewijding aan een groenere planeet. Na tien maanden van intensieve R&D door een toegewijde ouder, is een rugzak ontstaan die niet alleen ecovriendelijk is, maar ook bestand tegen de dagelijkse uitdagingen van het kleuterbestaan. De rugzak is ontworpen om slijtage, morsen en weersomstandigheden te weerstaan, waardoor het een duurzame keuze is voor actieve kleuters.

Ergonomisch Ontworpen voor Jonge Ruggetjes

De ergonomie van de Mabebi kleuterrugzak was een topprioriteit, met speciale aandacht voor de gelijkmatige gewichtsverdeling en een extra riem om de rugzak veilig op zijn plek te houden. Deze kenmerken zorgen voor een comfortabele draagervaring zonder de houding van uw kind te belasten, bijdragend aan de gezondheid en het welzijn van uw kind tijdens hun dagelijkse avonturen.

Stijlvol en Doordacht Design voor Kinderen

Met zijn unieke design en slimme vakindeling is de Mabebi rugzak niet alleen een lust voor het oog, maar ook bijzonder functioneel. Het biedt kinderen een gemakkelijke manier om hun speelgoed, snacks, en schoolbenodigdheden te organiseren, terwijl ouders gerust kunnen zijn dat alles netjes op zijn plaats blijft. Elk detail, van kleur tot materiaalkeuze, weerspiegelt onze inzet voor een rugzak die zowel visueel aantrekkelijk als praktisch is.

Gemaakt met Liefde en Toewijding

Achter elke Mabebi rugzak schuilt een verhaal van passie en precisie, gedreven door de wens van een moeder om het beste voor haar kind en de planeet te realiseren. Van duurzaamheid tot comfort en stijl, elk aspect van deze rugzak is met zorg gekozen om uw kind een voorsprong te geven op hun ontdekkingsreis.

Kies Voor Avontuur met Mabebi

De Mabebi kleuterrugzak is meer dan een tas; het is een belofte aan onze kinderen voor een groenere toekomst. Kies voor dit product en ondersteun een milieuvriendelijke keuze die de nieuwsgierigheid en avontuurslust van uw kind voedt. Bereid uw kind voor op de wereld met een rugzak die duurzaamheid, comfort, en liefde voor onze planeet uitstraalt. Kies voor Mabebi en stap samen in het volgende grote avontuur!

Ontdek onze Denver Rugzakken 

We zijn trots

Reeds honderden ouders en grootouders haalden de snackkom en de 360° set al in huis. Dit hadden we nooit durven dromen. Ook onze andere producten worden steeds populairder. Mabebi kun je intussen zelfs al in een aantal kinderwinkels vinden, nl. in Belgisch en Nederlands Limburg. 

Wat kunnen we verbeteren?

Wij stellen onszelf daarom vaak de vraag, wat kunnen we verbeteren? Daarmee kunnen we telkens dus weer aan de slag om alles zo het meest milieuvriendelijk te maken. 

Waarom is dit zo belangrijk?

Wij horen als ouders het voorbeeld te zijn voor onze kinderen. Zij zijn degenen waarvoor we het moeten doen, het gaat om hun toekomst. Als we hierdoor onze ecologische voetafdruk mee kunnen beperken, dan doen we dat.

Kindvriendelijk

Het lijkt misschien wel vanzelfsprekend maar dat is het niet altijd. Omdat wij onze producten zelf produceren is dit van groot belang. Ieder product wordt getest en nagekeken of dit wel kindvriendelijk is. We zijn zelf mama en stellen ons dan ook de vraag of we het veilig vinden voor de kinderen, zijn de kinderen er wel iets mee, kan dit wel voor kinderen etc,... 

Kwaliteit

Het lijkt wel zo hard cliché omdat ieder bedrijf het wel over kwaliteit heeft, we weten het. Maar het is bij Mabebi ook wel effectief zo. Wij staan voor kwaliteit, daarom testen we ook alles zelf uit en luisteren we naar jullie. Is er een product waar een klant niet tevreden over is, dan gaan we op zoek naar oplossingen. Kunnen we iets aan het product veranderen zodat we een betere kwaliteit kunnen leveren, dan doen we dat. Onze producten zijn degelijk, zo verkiezen we echt waar kwaliteit boven kwantiteit.

Winkelwagen

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed nog €49 om te genieten van GRATIS verzending!
Er zijn geen producten meer te koop