deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Snelle verzending - Levering binnen 1-2 dagen

Where it all started

2 moms, 1 mission

Speelgoed ➡️ Fluisterspeelgoed 


Je leest het goed, fluisterspeelgoed en het is echt geen geintje 🙃 

Dit is een groot en belangrijk onderdeel binnen ons assortiment speelgoed


Als mama’s weten wij hoe het is om altijd maar lawaai rondom ons te moeten aanhoren. Wat uiteraard normaal is als je kinderen in huis hebt. Maar… af en toe willen we rust, rust om ons heen, neen daar bedoelen we niet mee de kinderen wegbrengen of de tv aanzetten. Laat ze evenzeer gewoon nog lekker door spelen. Spelen zonder het lawaai van houten speelgoed, hard plastic speelgoed, speelgoed met muziek, en noem maar op. Ja! spelen zonder al te veel geluid, dat kan! Wij ontdekten hiervoor silicone speelgoed, genaamd Fluisterspeelgoed. Denk hierbij aan een siliconen stapeltoren, stapelblokjes, speelpuzzel, enz… 


Ons fluisterspeelgoed is gemaakt van 100% siliconen, wat het speelgoed ook 100% duurzaam maakt. Wat dan ook weer maakt dat het veilig is om in het mondje te steken. 

De silicone producten zijn zelfs verzachtend voor pijnlijke, doorkomende tandjes. 


Educatief spelen 


Wij als mama vinden het belangrijk dat onze kindjes al lerend kunnen spelen. Elk nieuw product kiezen en ontwerpen we zorgvuldig, testen en passen aan waar nodig is. Zo bekijken we dan ook bij ieder speeltje wat een kind eraan heeft en zal een kind dit ook wel leuk vinden. 


Een mooi voorbeeld zijn de koko stapelblokken, wat heeft een kind hieraan:

  • Leert stapelen
  • Leert vormen herkennen
  • Leert tellen
  • Leert diertjes
  • Leert fruit
  • Leert letters 
  • Leert kleuren waarnemen

Tal van voordelen 


Er zijn redenen genoeg om voor ons speelgoed te kiezen, bekijk hieronder een tal van voordelen. Twijfel je nog steeds? Aarzel zeker niet om ons te contacteren klantenservice@mabebi.be 


🐻 Stil speelgoed 👉🏻 fluisterspeelgoed 

🐻 Educatief speelgoed 👉🏻 je kind leert al spelend wat positief is voor de ontwikkeling

🐻 Veilig voor het milieu 👉🏻 100% siliconen, geen giftige stoffen die in plastic bijvoorbeeld wel aanwezig zijn.

🐻 Veilig voor je kind 👉🏻 Het is toegestaan om het speelgoed in het mondje te steken, kinderen vinden dit leuk en voor de allerkleinsten helpt dit tegen doorkomende tandjes. 

🐻 Zacht speelgoed 👉🏻 In tegenstelling tot hard plastic of houten speelgoed is ons siliconen speelgoed zacht en je kleintje zich hier niet mee bezeren. 

🐻 Getest door mama’s 👉🏻 Wij als mama testen ieder product zelf en laten ook andere mama’s regelmatig onze producten uittesten. 


  • Bekijk nu ons volledig assortiment speelgoed 
  • Ons gamma wordt uitgebreid, wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwtjes? Schrijf je dan hier in! 

We zijn trots

Reeds honderden ouders en grootouders haalden de snackkom en de 360° set al in huis. Dit hadden we nooit durven dromen. Ook onze andere producten worden steeds populairder. Mabebi kun je intussen zelfs al in een aantal kinderwinkels vinden, nl. in Belgisch en Nederlands Limburg. 

Wat kunnen we verbeteren?

Wij stellen onszelf daarom vaak de vraag, wat kunnen we verbeteren? Daarmee kunnen we telkens dus weer aan de slag om alles zo het meest milieuvriendelijk te maken. 

Waarom is dit zo belangrijk?

Wij horen als ouders het voorbeeld te zijn voor onze kinderen. Zij zijn degenen waarvoor we het moeten doen, het gaat om hun toekomst. Als we hierdoor onze ecologische voetafdruk mee kunnen beperken, dan doen we dat.

Kindvriendelijk

Het lijkt misschien wel vanzelfsprekend maar dat is het niet altijd. Omdat wij onze producten zelf produceren is dit van groot belang. Ieder product wordt getest en nagekeken of dit wel kindvriendelijk is. We zijn zelf mama en stellen ons dan ook de vraag of we het veilig vinden voor de kinderen, zijn de kinderen er wel iets mee, kan dit wel voor kinderen etc,... 

Kwaliteit

Het lijkt wel zo hard cliché omdat ieder bedrijf het wel over kwaliteit heeft, we weten het. Maar het is bij Mabebi ook wel effectief zo. Wij staan voor kwaliteit, daarom testen we ook alles zelf uit en luisteren we naar jullie. Is er een product waar een klant niet tevreden over is, dan gaan we op zoek naar oplossingen. Kunnen we iets aan het product veranderen zodat we een betere kwaliteit kunnen leveren, dan doen we dat. Onze producten zijn degelijk, zo verkiezen we echt waar kwaliteit boven kwantiteit.

Winkelwagen

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed nog €49 om te genieten van GRATIS verzending!
Er zijn geen producten meer te koop